folkemusikksenteret_fele

Opplevelser

Her har vi trivelige lokaler med eget lytte- /studierom der du kan sitte uforstyrret og fordype deg i arkivet sine samlinger. Arkivet er godt i gang med å digitalisere eget arkivstoff og har et bra system for dette. Dere som er utøvere/interesserte ta kontakt, vi ønsker at flest mulig skal få benyttet seg av arkivet.

Lydstudio

Om det er noen som går med planer om studio-besøk, eller trenger lokaler for pre prod. til turne o.l., så kan Folkemusikksentret i Buskerud være stedet å besøke.

Her finnes det Mac-basert innspillingsstudio med høykvalitets lydkort fra RME, topp mikrofoner (Neumann /Audiotechnica/Shure /Sennheiser), software, som Cubase, Wavelab og Waves, div. pianoer og konsertflygel.

Det finnes flere muligheter for innspillingsrom, samt et eget konsertlokale med spesialtilpasset akustikk. Her er også øvingsrom med P.A. Alt dette er samlet i en stor 3 etasjers laftet trebygning fra 1850 med fantastisk atmosfære. Huset ligger i Prestfoss i Sigdal, ca 1,5 timers kjøring fra Oslo, og her kan man spille og kose seg som det passer seg selv og sin produksjon. Vi har overnatting for inntil 20 personer.

Ta gjerne kontakt for mer opplysninger:

E-post: post@folkemusikksenteret.no
Telefon: + 47 912 44 330

 

 

Artistformidling

Ønsker du en spillemann til bryllupet ditt, eller kanskje noen til å spille opp til dans?

Folkemusikksenteret har et stort nettverk av utøvere innen folkemusikk og -dans i Norge. Vi formidler profesjonelle musikere og dansere med høy kvalitet og kompetanse til bryllup, dåp, begravelser, festivaler, konserter, bygdefester, julebord,- kort sagt til alle arrangement. Vi kan sette sammen en unik gruppe, eller formidle en solist tilpasset ditt arrangement. Vi kan i tillegg stille med lydanlegg om det er ønskelig.

Send en forespørsel, eller ta kontakt for priser og mer info:

E-post: post@folkemusikksenteret.no
Telefon: + 47 912 44 330