_MG_1598

Besøk oss

Her finner du relevant informasjon, som kan være aktuelt ved et besøk her. Utforsk våre utstillinger, og kos deg i fru Teas gamle spisestue, eller i våre salonger - vi tar imot grupper etter avtale også utenom ordinær åpningstid. Velkommen!

Åpningstider

Da er vi stengt for sesongen, men vi tar imot grupper over 20 personer ut over ordinære åpningstider. Besøket må forhåndsbestilles på e-posten villafridheim@buskerudmusset.no

Kontortid
Tirsdag-torsdag kl. 10.00-14.00.

Program

På grunn av den pågående korona-situasjonen, vil Villa Fridheim ha andre åpningstider enn vanlig. I dagens situasjon, kan det derfor bli endringer i åpningstidene på kort varsel. Følg med på vår hjemmeside og facebook-side for oppdateringer.

Adkomst
Når du kommer til rundkjøringa i Noresund- følg skiltet til Villa Fridheim.

Pris 
Voksen:                             
100,-
Barn (4-12 år):                   50,-
Skolegrupper:                    40,-
Grupper over 20 pers. :   70,-

Mat og Museumsbutikk

Fru Theas kafè og butikk
I den gamle anretningen finner du vår kafe og lille museumsbutikk. Kos deg i fru Teas gamle spisestue, eller i våre salonger. Vi har veranda med utsikt over Krøderfjorden og en deilig hage, hvor det er koselig å sitte på fine dager.

I åpningstiden serverer vi faste, enkle lunsjretter som rømmegrøt, speketallerken og karbonadesmørbrød. Våre gode vafler, lefsekling fra Krøderen og eplekake og is. Menyen kan variere utover sommeren- vår populære plukktallerken og påsmurt focaccia vil blant annet dukke opp.

Vi har flyttet vår butikk sammen med kafeen. Her finner du blant annet bøker, lokale- og hjemmelagde produkter og et utvalg brukte snurrepiperier.

MERK: I 2021 vil utvalget i kafeen bli begrenset på grunn av smittevernhensyn.

Servering

Servering til grupper
Fru Thea serverer også grupper på bestilling.

Om du har spesielle ønsker, vil hun gjøre det hun kan for å oppfylle disse. Vi har noe glutenfri mat på lager, men gi gjerne beskjed på forhånd. For andre typer allergier, vegetar eller annen spesialmat, er det fint om vi får beskjed i god tid.

Afternoon Tea
For grupper mellom 8-40 personer

MERK: Dette tilbudet utgår i 2021 på grunn av smittevernhensyn.

Sandwicher, nystekte scones med hjemmelaget syltetøy og kaker.
Vi har alle rettigheter, så om herskapet ønsker bobler i glass med stett, kan det bestilles.

Klaverkonsert eller annen musikk kan bestilles - ta kontakt.
Pris 345,- pr. Pers.

Meny for grupper
Kjøkkensjefen har utarbeidet egne menyforslag for grupper. Om du har andre ønsker for bespisning, strekker vi oss langt for å få det til.

Ta kontakt, så sender vi deg mer informasjon.
E-post: post@villafridheim.no

VillaF_stue