Friluftsskolen
Hagan

27 juli, 2020

Malekurs
Hagan Chr. Skredsvigs kunstnerhjem

24 juli, 2020

previous arrow
next arrow
Slider

Hagan

Chr. Skredsvigs kunstnerhjem

Åpningstider


Mandag: StengtTirsdag: StengtOnsdag: StengtTorsdag: StengtFredag: StengtLørdag: StengtSøndag: Stengt
Slider

Besøksadresse

Hagan Chr. Skredsvigs kunstnerhjem.
Christian Skredsvigsvei 160
3359 Eggedal

For kart trykk  her

For bestillinger:
Tlf: 32 71 48 40 Mob: 913 82 468

E-post:
post@skredsvig.no

Om museet

Hagan i Eggedal var hjemmet til maleren Christian Skredsvig (1854-1924). Kunstgalleriet er i dag et av Norges best bevarte kunstnerhjem fra gullalderen i norsk malerkunst, med et eget Skredsvig galleri i den nye låven.

Her bodde maleren Chr. Skredsvig i 30 år, og både huset og interiøret har stått urørt siden Chr. Skredsvig og hans familie bodde der. På veggene henger hans egne, og kunstnervenners malerier og tegninger, til sammen ca. 150 originalarbeider.

Galleriet er i to etasjer med utstillingsrom både i første og andre etasje. Galleriet i andre etasje er forbeholdt Christian Skredsvigs kunst med skiftende temautstillinger sommer og vinter.

Hver sommer arrangeres det et utendørs malekurs, Friluftsskolen. Hensikten er å videreføre visjonen til Chr. Skredsvig, som selv underviste i utendørs landskapsmaleri gjennom Friluftsskolen 

I museumsbutikken vår finner du reproduksjoner av Skredsvigs malerier og andre produkter med hans motiver, og i vår franskinspirerte kafé kan du nyte småretter og kaker. 

Velkommen til et besøk!

Hagan_thumbnail

Hva skjer?

Malekurs

Friluftsskolen i Hagan har blitt en tradisjon og i 2020 blir det ellevte sommer med malerskole. Etter internasjonal karriere, kronet med den franske Salongens gullmedalje, returnerte Christian Skredsvig til Norg...

Friluftsskolen

Påmelding og program : post@skredsvig.no...