Konsert med Taube for 2

Konsert med Taube for 2

27. juni. 2024
Villa Fridheim

Wilfred Liljeroos og Kristin Gjelsnes inviterer til en musikalsk aften med Evert Taubes tekster og melodier, akkompagnert av et eminent husband, Fredrik Eeg på piano, Kyrre Bill Iversen med trekkspill og Tom Rudi Aadne på bass.

«Taube for 2» er en unik måte å fremføre Taubes musikk på. Taubes tekster er bearbeidet til duetter, dialoger og dramatiseringer av tekster og melodier på en spennende, morsom og litt annerledes måte.

Wilfred og Kristin har turnert med Taubes musikk i mange år. De er trofaste mot hans musikk, men har tatt noen friheter både musikalsk og dramaturgisk. Denne kvelden byr de opp til både jazzvals, bossa nova, beguin og selvfølgelig valser og tangoer!

Om musikerne:

Wilfred Liljeroos er sanger, skuespiller og musiker med fartstid i korps, kor og storband. Trombonist i Marinemusikken i unge år. Wilfred har turnert med Taube sin musikk i mange år, de siste årene sammen med Kristin. Foruten å synge viser foretrekker Wilfred musikal-melodier og ballader.

Kristin Margrethe Gjelsnes er en allsidig sanger som synger alt fra opera til 60-talls slagere. Hun er mye brukt som solist i begravelser og som gjestesolist i ulike sammenhenger. Kristin er kor-dirigent og engasjert som musikkonsulent i Drammen kommune.

Husband:

Kyrre Bill Iversen på trekkspill er en dreven musiker, med lang fartstid. Han har medvirket i flere plateinnspillinger og er en allsidig musiker som behersker mange sjangre.
Fredrik Eeg på piano er jazzpianist med røtter i storbandjazz, autodidakt med swing og rytmesans langt over gjennomsnittet.
Tom Rudi Aadne på bass spiller stø og drivende bass, både i storband, rockeband og nå også Taube.

Del innlegget: