En reise til toner og ord

En reise til toner og ord

18. juli. 2024 | 19:00

Opplev en uforglemmelig sommerkveld med dikt, musikk og visekunst i skjønn forening krydret med humor, følelser, selvironi og nostalgi.

Portåsen holder kveldsåpent og i Sørines kafé kan en finne fristelser for enhver smak.

—–

Jon Hernes er bosatt i Solbergelva og selv om han driver med tall og økonomi til daglig har dikt og poesi også blitt en viktig del av hans hverdag og han har i de siste tiår opptrådt på ulike scener i Drammensdistriktet med ulike musikere og visesangere.

Jon er kjent for å formidle sin poesi med innlevelse og engasjement og helt uten manus. Han har blant annet samarbeidet med litterære størrelser som Lars Saabye Christensen og Ingvar Ambjørnsen. Portåsen betyr noe spesielt for Jon. Det var her det hele begynte med konseptet Sagt og Sunget for ti år siden sammen med Vokalgruppa DIS. Og det ble flere vellykkede konserter her.
I 2022 utgav Jon egen diktbok og nå er nummer to på vei.

Med seg på laget har han den kjente trubadur, musiker og visekunstneren Ken-Thomas Johansen. Ken-Thomas er folkekjær artist som har hele Norge som sin arena. I 2019 nådde han semifinalen i Norske Talenter.

Ken-Thomas er født i Mehamn i Finnmark, men er nå bosatt i Drammen. Ken-Thomas er svaksynt, da han er født med en øyesykdom, men dette hindrer ikke hans musikalske og kunstneriske arbeid. Ken-Thomas er en svært allsidig gitarist og visesanger. Han har over 30 års erfaring som musiker og har som trubadur et stort repertoar av egne låter og andre coverlåter.

Del innlegget: