nøstetangen_vikingskip

Formidling

Nøstetangen Glassmuseum tar imot forhåndsbestilte grupper året rundt! Gjennom våre opplegg ønsker vi å formidle den spennende historien om norsk og internasjonal glasskunst.

I henhold til gjeldende smittevernregler tar vi i 2020 kun imot grupper utenom ordinære åpningstider, med et maksantall på 12 personer. Ta kontakt for priser og informasjon. 

Barn og unge

Grupper

Skoleopplegg
Museet tar imot skoleklasser (15 kr. per person).

Grupper får se en multimediavisning om det gamle Nøstetangen glasværk, og får guiding i utstillingen. Programmet tar ca. en time. 

Gjestene er også velkomne til å hygge seg i Skriverparken.
Skriverparken er et vakkert sted  for museumsgjester og innbyggere, og vi må  alle sammen ta vare på den og holde det rent og ryddig.

 

Museet tar imot grupper (50.- per person)

Grupper får se en multimediavisning om det gamle Nøstetangen glasværk, og får guiding i utstillingen. Programmet tar ca en time. Grupper bør bestille på forhånd.  Gjestene er også velkomne til å hygge seg i Skriverparken. 

Skriverparken er et vakkert sted for museumsgjester og innbyggere, og vi må alle sammen ta vare på den og holde det rent og ryddig. 

Nøstetangen Seminaret 2021

Smittevernsrestriksjoner gjør at vi vurderer situasjonen fortløpende og kommer tilbake med mer informasjon ang Nøstetangen Seminaret

Program for 2021 kommer senere