Nyttårskonsert

Nyttårskonsert

31. desember. 2022 | 13:30 16:00
Hagan

Tradisjon tro blir det klassisk konsert i galleriet på årets siste dag, nyttårsaften 31. desember kl 13.30 og 16.00.
I år er det duoen med det passende navnet Musikkgalleriet som består av sopran Marilyn Almeida og pianist Siril Valberg. De kombinerer musikk og kunst og inviterer publikum med på en musikalsk vandring der sanger og operaarier forenes med kunst.

Gjennom ord, toner og kunst engasjerer de publikum noe som gir en mer helhetlig konsertopplevelse. Omgitt av Chr. Skredsvigs vakre malerier presenterer de klassisk musikk av høy kvalitet. De vil for første gang danne en trio sammen med fiolinist/ bratsjist Kristine Emilie Krüger.
Program legges ut i desember. Så følg med på denne siden eller på vår hjemmeside skredsvig.no

Ønsker du å sikre deg billetter allerede til kl 13.30 eller kl 16.00 så send sms eller ring til Hege på 913 82 468 eller epost til hagan@buskerudmuseet.no
Billettpris kr 490 inkl et glass champagne eller alkoholfri cider før konserten.

Marilyn Almeida (født 1989) fra Stabekk er kjent for mange av Skredsvig-Hagans venner og øvrige gjester fra tidligere konserter. Hun er utdannet fra Norges Musikkhøgskole, og avsluttet sin mastergrad i samarbeid med Nasjonalgalleriet. Tidligere har Marilyn blitt trukket frem av Aftenposten i portrettserien «Merk deg navnet» og bl.a. sunget utdrag fra Madama Butterfly i Nasjonalgalleriet da utstillingen «Japanomania» ble åpnet med H.M. Dronningen tilstede.

Siril Valberg (født 1990) fra Mosjøen har sin utdanning fra Norges Musikkhøgskole. Hun har lang erfaring både som solist og kammermusiker og har i tillegg deltatt i flere internasjonale pianokonkurranser. Siril har medvirket på flere CD-innspillinger og har spilt på mesterklasser med bl.a Leif Ove Andsnes og Olga Kern. De seneste årene har hun opptrådt på bl.a Oslo Kammermusikkfestival, Festspillene på Helgeland, Kaunas Pianofest i Litauen og Oslo Kirkemusikkfestival.

Kristine Emilie Krüger (født 2003) fra Stavern er tross sin unge alder både bratsjist, fiolinist, sanger, pianist og komponist.
Hennes lidenskap for musikk brakte henne til semifinalen i Norske Talenter i 2018 med sin fiolin. Hun har foruten mange soloopptredener deltatt i en rekke konserter (flere i galleri Skredsvig) og i orkestre. Kristine E Krüger bor for tiden i Krakow hvor hun studerer ved musikkhøyskolen og deltar på Bachelor of Music-studiet for bratsjutøvelse.

Del innlegget: