Jul på museet

Jul på museet

27. november. 2022 | 11:00 16:00
Ringerikes Museum

Velkommen til julearrangement på Ringerikes Museum 27.11 kl 11-16!

Vi ønsker å fylle museet med skikkelig julestemning og inviterer til en dag litt utenom det vanlige.
Nytt i år er at Svenskestua ikke er tilgjengelig for vanlige salgsboder fordi vi skal fylle rommet med tematikk relatert til 1700-tallet. Det er derimot plass i andre rom inklusive det som tidligere var studio til fylkesfotografen. Det er også plass til mange boder ute i den flotte hagen!

Dersom du vil ha bod hos oss i år ønsker vi at du sender inn bilder av produktene du selger og en beskrivelse av deg selv og ditt produkt. Dette vil vi bruke til
å markedsføre bodene via våre kanaler, blant annet på Facebook. Vi trenger også å vite hvor mye plass du ønsker deg og om du har med bord og stol selv eller ønsker å låne. Vi har ikke bord til alle, men har noen til utlån. Vi garanterer ikke plass til alle, så her gjelder førstemann til mølla prinsippet! Plasser inne går først til de som har produkter som ikke kan utstilles ute og de som selv ikke kan stå ute.

For å få et helhetlig uttrykk på markedet ønsker vi at alle benytter hvite duker på bordene. Vi har et par til utlån (avhengig av ønsket str på bord).
Del gjerne informasjonen med venner og bekjente!

Send oss en epost på ringerikesmuseum@buskerudmuseet.no

Del innlegget: