Folkemusikk feedback

Folkemusikk feedback

24. oktober. 2021 | 13:00 18:00
Folkemusikksenteret

Vi søker folkemusikere eller folkemusikkband som ønsker input på hvordan utvikle artistkarrieren videre!

Buskerud musikkråd, Østafjelske Kompetansesenter for musikk – ØKS og Folkemusikksenteret i Buskerud gir fire folkemusikere/band fra Buskerud regionen mulighet til å spille en minikonsert på Folkemusikksenteret foran et fagpanel med lang erfaring og kompetanse fra musikkbransjen. Hver artist/band spiller 15 minutter og får etter endt opptreden direkte tilbakemelding backstage fra fagpanelet på musikalsk utrykk, profil og utviklingspotensialet.

Er du folkemusiker eller kjenner du noen som fortjener å være blant de fire artistene/bandene på scenen søndag 24. oktober 2021?
Søk nå!

FAGPANELET

Andreas Ljones
Andreas har den tradisjonelle folkemusikken i bunn men er kjent som en felespiller som stadig går nye veier og eksperimenterer med utrykket. Han vant Spellemannspris i 2003 med gruppa Majorstuen, han har vunnet Landskappleiken flere ganger, han er frontfigur i ALB, musiker og komponist i Frikar og har skrevet musikk for film, teater og dans. Andreas er også ansatt som produsent ved Riksscenen i Oslo som er den nasjonale scenen for folkemusikk og folkedans.

Unni Løvlid
Unni er leder for folkemusikkstudiet ved Norges Musikkhøgskole. Hun har gitt ut flere soloalbum som So ro liten tull, VITA, RITE, LUX og HYMN. Hun har turnert verden rundt, og er en av våre fremste folkesangere. Hun har jobbet med alt fra barneproduksjoner til å være solist med orkester, band og i ulike improviserte format. Folkemusikken er kjernen i Unni sin musikk, men hun jobber også innenfor samtidsmusikk.

Niels Røine
Niels spiller hardingfele, er buemaker og var med å stifte plateselskapet ta:lik. Som buemaker bygger han buer til de beste folkemusikere og klassiske musikere i Norge og utland. Plateselskapet ta:lik arbeider for å løfte fram de beste utøverne innen folkemusikken og selskapet har gitt ut over 250 folkemusikk produksjoner. ta:lik har mottatt flere spellemannspriser for sine utgivelser.

Vil du delta på Feedback Folkemusikk?
I utvelgelsen av artistene som får delta på Feedback tar vi utgangspunkt i alt innsendt materiale. Se på dette som å booke en konsert.

Usikker på hva du skal legge ved? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Frist for å melde seg på er søndag 3. oktober 2021. (1/3 av plassene er forbeholdt unge under 26 år).

MELD DEG PÅ HER
https://form.jotform.com/212503599382359

Arrangementet er støttet av Frifond og Buskerud Folkemusikklag

Del innlegget: