Familiesøndager på Portåsen

Familiesøndager på Portåsen


Våren 2023 inviterer vi til familiesøndag en søndag i måneden. Med konserter, teaterforestillinger, aktiviteter både ute og inne håper vi å kunne treffe barn og unge i både barnehage- og skolealder. På søndager er også Sørines Kafé åpen og det er muligheter for å få kjøpt seg både en vaffel og en deilig lunsj.

Vi startet familiesøndagene med forestillingen «Herman vil den vei» av og med teaterkompaniet KØNST. 18. og 19. mars spilte de familieforestillingen om Herman Portås som vi i dag kjenner best som Herman Wildenvey. Gikk du glipp av forestillingen i år? Fortvil ikke – denne forestillingen er det stor sjanse for å kunne oppleve igjen til neste år. Følg med!

2. april inviterer vi til Påskedag på Portåsen med aktiviteter for hele familien. Vi gjemmer påskeegg og det er mulig å kjøpe skattekart i kaféen. Inne i Sørines kafé dyrker vi karse og maler egg. Ute på tunet fyrer vi opp i bålpanna og vi selger pølser til grilling.

16. april kommer Lekerommet til Portåsen med konsertforestillingen «Kyllingen som ikke kunne synge». Arrangementet passer aller best for barn mellom 2-6 år og varer i 40 minutter. Du kan glede til konserten med å lytte til musikken allerede nå!

21. mai er det vårmarked på Portåsen og hit kommer Marit Røgeberg Ertzeid med boka si Småkryp for småfolk. Kanskje lurer du på hvorfor flua kan gå opp-ned i taket? Eller lurer du kanskje på om meitemarken har øyne? Og er det sant at biller bor i bæsj? Alt dette og mer kan du få svar på når Marit besøker oss på vårmarkedet!

4. juni er det Eiker Rock Junior i Lille Amfi – Stor rockekonsert for de minste! Toget er en trio som spiller kul gitarmusikk. Her får du både musikk du garantert har hørt før, blandet med musikk du ikke har hørt tidligere. Ta plass på toget og bli med og syng, klapp, knips og dans!

Vi gleder oss til vårens familiesøndager og håper å se mange nye og kjente ansikter. Det er en superfin tur i naturskjønne omgivelser om du tar beina fatt, og vi har også parkeringsplasser nok for dere som kjører opp. Alle arrangementene har gratis inngang. Velkommen til familiesøndag på Portåsen!

Del innlegget: