Portåsen bigård
Portåsen bigård
Portåsen
Turmuligheter
Turmuligheter
Portåsen
previous arrow
next arrow

Portåsen

Wildenveys rike

Åpningstider

Portåsen

Mandag: StengtTirsdag: StengtOnsdag: StengtTorsdag: StengtFredag: StengtLørdag: StengtSøndag: Stengt

Besøksadresse

Stiftelsen Portåsen
Portåsveien 85
3050 Mjøndalen

For kart trykk  her

For bestillinger:
Tlf: 924 62539

E-post:
portaasen@buskerudmuseet.no

Om museet

Portåsen, Wildenveys rike i nedre Eiker, er dikteren Herman Wildenveys barndomshjem, og er i dag en del av Buskerudmuseet.

Småbruket er et sted for nyskapning innen poesi og lyrikk, og skal være en nasjonal møteplass for forfattere og kunstnere innen feltet. Målet er å stimulere til leselyst og skrivekløe gjennom arrangement, utstillinger og konserter.

Portåsen er først og fremst en idyllisk plass hvor skoleklasser og andre grupper, kan ha utflukter og hygge seg i fine omgivelser. Sett familien, venner, eller kollegaer i sentrum for en dag - arranger en sammenkomst i Wildenveys rike og gi alle en unik opplevelse i kreative omgivelser.

Her kan du oppleve utekonserter i Store Amfi, utforske nyrenoverte gårdsbygninger, nyte spennende lunsjretter basert på lokale råvarer, eller vandre på turstier i vakre, barnevennlig omgivelser.

Mangfoldige kulturopplevelser og oppdagelser venter, så velkommen til et besøk!

Portåsen_blomster-på-Portåsen-1-4699x3133_c

Hva skjer?

Turmuligheter

«Veiene opp til setervollene var et eventyr, der var Veiabekken, og der var fullt av tjern og bratte stup i skogen, vriene stier, ville kleiver og rennelaup etter tømmer, og det var stillhet og sus og lukt av ...

Portåsen bigård

Portåsen samarbeider med Eiker Birøkterlag om 5 bikuber som vi har på gården. Biene stortrives på Portåsen, her er det mange deilige urter og stauder fulle av nektar så vi får kilovis av gylden honning hver...