Lauvlia_barn maler utsikt, beskj

Besøk oss

Lauvlia ligger vakkert til ved vannet Soneren i Sigdal, med utsikt til Andersnatten, Båneberget, Eggedalsfjella og Norefjell. I bryggerhuset er det museumsbutikk med salg av kunstreproduksjoner, tre-leker og produkter med Kittelsens motiver. Vi har også matservering, skiltet kulturvei og badeplass. 

Besøksinformasjon

Billettpriser

Voksne:                                       kr. 120,-
Barn - også grupper:               kr.    80,-
Grupper fra 15 personer:       kr. 100,- 

Vinterstengt 

Lauvlia holder stengt i perioden 1. okt. - 30. april. 

Program for 2021 kommer senere

For bestilling 
For å forhåndsbestille grupper/ besøk utenom sesong og faste åpningstider.

Telefon: 32 71 24 07  
Mobil: 952 79 723 
E-post: post@lauvlia.no

Museumsbutikk  - Et minne fra Lauvlia 

I museumsbutikken finner du produkter tilknyttet Kittelsens kunst, som reproduksjoner, innrammede bilder og bøker av og om Kittelsen.

Vi har også forskjellige utstillingspublikasjoner, aktivitetsbok for barn, og noen av Asbjørnsenselskapets årbøker, knyttet til eventyrsamleren Asbjørnsen. Arnhild Skre sin fyldige biografi om Th.Kittelsen finnes også her.

Andre bøker du finner her; Folk og trold, Tirilil Tove. Troldskap, Fra Lofoten, Svartedauen, Løgn og forbandet dikt, Smeden og Bageren, Jomfruland, Fra Lauvlia til våre hjerter m.m. 

Vi har treleker som er reproduksjoner av Kittelsens egne. Vi selger også flere produkter med Kittelsens motiver på. Hyttebøker, notatbøker, brett, servietter, fjøler, kortstokk, drikkeunderlag, slikkepotter, håndklær, brilleetui, fyrstikkesker, nett, T-skjorter m.m. 

Velkommen til en hyggelig handel!

Mat og drikke

Servering fra Ingas kjøkkenvindu!
Servering av kaffe og vafler, lokallaget mat og drikke fra fru Inga Kittelsens kjøkkenvindu.

Fra Ingas kjøkkenvindu er det salg av is, bringebærsaft, kaffe, vafler, kling og snipp – eller annet på bestilling. Vi har også et utvalg av lokalproduserte produkter. 

Lauvlia ligger i naturskjønne omgivelser med en flott utsikt og et stort uteområde. Flere sittegrupper er plassert i området, de fleste under tak.

Lauvlia_servering