Fossesholm - 13x18 (1)

Dette skjer på Fossesholm Herregård

På Fossesholm Herregård har vi mange kulturelle høydepunkt å by på. Her finner du skiftende kunstutstillinger, konserter og forskjellige arrangement gjennom året.

Julebutikk

Julebutikken holder åpent alle søndagene i nov. kl. 12 - 16. I butikken er det mye fint som er laget av flinke folk i nærområdet. Her er det garantert ting du ikke finner andre steder! Vi har kaffe og hjemmelaget cookies så alt skal ligge til rette for førjulens koseligste handel Fra 1. des. til 19. des. holder vi åpent hver dag kl. 12 - 16. Hjertelig velkommen!

Butikk 2020 2

Foredrag med Heinz Kusch

16 november. kl. 19.00 i Låven

Bli med på et spennende foredrag med konserveringstekniker Heinz Kusch - "Konserveringsmålet å gjenreise gravstedets verdighet."

Heinz Kusch har bred erfaring med å restaurere gravminner. Bl.a. har han restaurert mausoleet i Dønnes kirke med 22 kister. 16. november kommer han til Eiker for en befaring i Cappelens gravkammer ved Haug kirke. På kvelden vil han holde foredrag om begravelsestradisjoner i Norge og våre bånd til Europa med fokus på restaureringsetiske utfordringer ved restaurering av gravminner, kister og mumier generelt.

Velkommen!

Heinz J. Kusch

Juleverksted

4. desember kl. 12 - 16 i Låven. AVLYST!

På grunn av smittesituasjonen blir vi dessverre nødt til å avlyse juleverkstedet 4. desember. Vi beklager dette, men håper at det er et lite bidrag til at vi alle kan få lov til å feire jul med dem vi er glad i.

Prøysen på Fossesholm

Vi håper å kunne ønske velkommen til «Prøysen på Fossesholm» i år. Det tas sikte på konserter i uke 40. Følg med på hjemmesiden eller på facebook for oppdateringer.

Det lages en flunkende ny kabaret til hver nye sesong av «Prøysen på Fossesholm» med nytt tema og ny tittel, og den passer for alle som liker sang, dans og live musikk – uansett alder.

Eiker Matfestival, en matfestival for hele familien.
Her tilbys det opplevelser for både store og små.

Eiker Matfestival er dessverre avlyst også i år grunnet usikkerhet rundt koronasituasjonen.

Dette er en arena for produsenter av lokal, kortreist mat. Festivalen er også en møteplass der den norske forbrukeren kan få et lite innblikk i norsk landbruk.

dame_saftflasker