Barne- og ungdomssamling
Barne- og ungdomssamling
Folkemusikksenteret

Folkemusikksenteret

i Buskerud

Åpningstider

Folkemusikksenteret

Mandag : 10 - 15Tirsdag: 10 - 15Onsdag: 10 - 15Torsdag: 10 - 15Fredag: StengtLørdag: StengtSøndag: Stengt

Besøksadresse

Sigdal Museum – Folkemusikksenteret i Buskerud
Museumveien 8
3350 Prestfoss

For kart trykk  her

For bestillinger:
Tlf: 912 44 330
Folkemusikkonsulentene
Tlf: 912 43 171

E-post:
post@folkemusikksenteret.no

Om museet

Folkemusikksenteret i Buskerud har ansvar for forvaltning og formidling av folkemusikk og dans i Buskerud.

Vi har et større arkiv for norsk folkemusikk, et eget innspillingsstudio, konsertlokale med fantastisk akustikk, utleie av hardingfeler, og har et av Norges største utvalg på CD. Vi har også salg av folkemusikkinstrumenter, formidling av utøvere og kursvirksomhet. I tillegg leies det ut til overnatting, møter, konferanser og sluttede selskaper. 

Folkemusikksenteret arrangerer den årlige Talentskolen som et tilbud til unge folkemusikkutøvere i alderen 14-22 år. Dette er et tilbud for de som har lyst og vilje til å utvikle seg som utøvende musikere. Hvert år avholder også Buskerud Folkemusikklag sin barne- og ungdomssamling her; en helg fylt med sang, spill, dans og sirkus. 

Er du nysgjerrig på folkemusikk og ønsker et dypdykk i våre arkiver? Har dere planer om innspilling? Har du barn som ønsker å lære seg å spille på hardingfele? Ta kontakt med våre folkemusikkonsulenter for avtale. 

Velkommen til et besøk! 

thumbnail_folkemusikksenteret

Hva skjer?

Barne- og ungdomssamling

Buskerud folkemusikklag og Folkemusikksenteret inviterer barn og unge til ei helg i Prestfoss fylt med sang, spill, dans og sirkus! Tradisjon tro arrangeres samlingen andre helg i november, på Folkemusikksenter...

Talentskolen

Talentskolen ved Folkemusikksenteret i Buskerud er et tilbud til unge utøvere på hardingfele og vokal folkemusikk i alderen 14-25 år som har fått begynneropplæring i sitt hjemmemiljø, og som har lyst og vi...