Sommerkonsert

Sommerkonsert

8. juli. 2021 | 18:00 20:00
Villa Fridheim

Smittende latter!
(ingen humør-restriksjoner)

Louis Jacoby

Vi gjentar suksessen fra i fjor og ønsker Louis Jacoby velkommen tilbake til Villa Fridheim torsdag 8. juli kl 18:00 – 20:00. Konserten holdes i vår utendørs amfi.
Vi tilbyr enkel servering fra Fru Theas kafé og fyrer opp grillen hvis værgudene tillater det.

Louis er vår joker når vi setter opp vårt program. Da veit vi det blir fulle hus. Og riktig fullt ble det inne i fjor da styrtregnet kom midt i konserten. I år har vi bestilt pent vær.

Ingen kan fylle en forstilling med så mye sommer og latter, og det lille særmerkte anstrøk av vemod, som Louis Jacoby. Introene til visene er en forestilling i seg selv når han syr det hele sammen med utilslørt selvironi og livsvisdom. Vi kjenner oss så fantastisk igjen i tekstene hans! Han synger seg inn i sjela vår og inn under huden på oss. Som alltid stiller Louis med nye låter. Det rare året vi har bak oss har gitt skjærgårdspoeten og humoristen nye tekster og nye melodier. Og alltid er det like spennende hva han byr på fra sin store sangbok. En ting er sikkert: En jacoby-konsert bærer du med deg lenge etterpå.

Billettpris kr 350 ,-
På grunn av koronasituasjonen har vi begrenset antall sitteplasser. Billettene går fort unna og vi tar i mot maks antall 120 gjester.
Billettene kan forhåndsbestilles med navn og telefonnummer på
E- post: post@villafridheim.no eller via tlf: 907 25 902 fra onsdag til lørdag, mellom kl. 10:00-15:00.

Del innlegget: